![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDrs19sAByXcUsrZvKR_dw4G59lqpoScvsKfJ72IcVdlXWtMkCq751tEtLHBe2WyAarM16Yfg8UpIDckOCxv1gZ6e2hfWcH7swq0gH8_MdCVCtPDrYLNWXVM0WQMQ-9QN8gyNgYn7vJM0W/s320/Photo0038.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWyeLvUuIeyaNj09T36ro9pKEi6lurgJAtBFCGEboKz9rO16KI4tYI0VTHw6BFTWnLrqn96gmHGYBaUMWWA8FgxOkijk_rG_B4ssD6iXdvBDdFT5eIMVw1mc3lxvX6IAkzqJ16yYs9l1Vy/s320/Photo0046.jpg)
Middag, stor suksess, jeg liker sånn jeg! Til og med lille frøken Liker-Ikke spiste det (ikke akkurat entusiastisk, men det gikk nå ned).
Karamelisert løk- og blåmuggostpai:(Lagde bare en liten porsjon sånn i tilfelle det var helt uspiselig, passer i en liten rund ildfast form)
Paideig:
2,5dl fint speltmel
0,5dl iskaldt vann
0,5dl olje
1/2ts salt
Fyll:
1 egg
0,5dl fløte
0,5dl melk
2 løk, karamelisert
en liten snei blåmuggost
Grapefrukt-og fenikkelsalat:
1 grapefrukt
1 fenikkel
1 løk
1 pose spinat
litt hjemmelaget balsamicodressing
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar